Hem ljuva hem ♡

Igår (29/4) åkte jag till Kvissleby (Sundsvall) Åkte till Catrin och var där. Vi hade riktigt kul. Det var jag, Kacki (Catrin), Johanna, Maria, hennes dotter, Andy, Totte och Jocke. Fy fan tror ja skulle dö ett tag där, satan va kul det var. Vet inte riktigt vad vi skrattade åt jag och Johanna. Va ute med hundaran och även där hade vi riktigt kul. Trodde jag skulle pissa på mig vissa ggr.. :P Va så sjukt trött, kanske antagligen därför ?! Men o andra sidan så kanske ja inte är som alla andra heller. Men vem fan vill de ?! Jag är den jag är, och är de nått du stör dig på så stick lixom.. Jag är inte direkt den som bry mig om vad andra tycker o tänker om mig, såatte..
 
Somnade iaf rätt sent och gick upp vid 7 tro ja klockan va.. Gick upp och drack kaffe och gjorde mig klar för att fortsätta min lilla resa söder ut. Kacki och Nova följde med mig till bussen. Tråkigt att behöva åka så pass snabbt efter att ja kommit. Finns så många ja vill träffa där och mkt ja vill hinna göra men tiden finns lixom inte till. :( Får väl ta mig en runda tillbaka till Sundsvall och träffa bla Marianne och Eva och massa till :D
 
Väl på bussen så satt jag mer eller mindre i telefon hela resan.. Tack alla som tog sig tid o snacka i alla timmar :P Det satt bla två svarta killar på bussen som snackade svengelska och trodde dom skulle få mitt nr bla. Jojo men de klart ja ger ut de till vem som helst lixom.. Nope skulle inte tro de va.. Inte nog med de så började en av dom att snacka om droger o skit, men snälla... Ge upp är inte intresserad av sånt skit.. Skulle jag nu av någon anledning va en sån som hålla på med droger så inte fan skulle ja snacka om det till en helt jävla random människa.. Fy fan.. Att vissa inte skäms ?!
 
I sthlm så träffade ja en annan o sen blev det snabbt o handla tre burgare på Mc Donalds. Tid tog det o det fick dom höra. Va inte långt ifrån att ja skulle missa tåget.. Hann iaf med och satte mig på tåget. När jag väl kom fram till Strängnäs så kom mamma  o ena syrran o hämtade mig. Hon skulle vidare så ja o mamma åkte o handlade lite o sen drog vi hem. Jossan, min andra syrra va hemma så lite kramkalas blev de. Mamma drog iväg o sen hade ja o Jossan skit kul.. Lite sjuka bilder blev det, ovanligt va ?! ;) Mamma kom hem o nu (20:49) blire käk..
 
Så nu ska ja stänga ner skiten o äta o va lite social.. På återseende !
 
Btw.. Tack för kommentarer och meddelande, men inga namn nämns !!!
 
PoK

♡Linnéa&Théo♡

🎀 Forever strong, Never give up 🎀

RSS 2.0