Mitt liv blev till ett helvete !

Om sanningen ska fram...
 
Jag har bloggat under flera års tid. Första gången jag började blogga tror jag var 2007 eller 2008, fram till idag, i olika perioder. På dom åren har det hänt ett och annat, och jag har fått många dryga, elaka och helt jävla meningslösa och inkompitenta kommentarer. Men det har funnits andledning för det också, om man ser det så. Alla ser ju olika på det mesta, så är det , och alla har sina egna åsikter.
 
Jag har bland annat fått kommentarer om att jag ska skriva "sanningen" Det har jag gjort, men vissa saker har jag inte skrivit ut, för det har inte allmänheten någonting med saken att göra. Så nu tänkte jag börja med att skriva ut mitt liv så gott jag kan och det jag kommer ihåg, men framförallt från 2009. Jag kommer såklart att dela upp det i olika inlägg. Allt det kommer att finnas under kategorier "Mitt liv ☆" på vänster sida på bloggen.
 
2009 var det året som mitt liv blev till ett helvete. En mardröm. 3,5 år av hat, ilska, tårar, svek, och dom två bästa dagarna i mitt liv, och mkt mer.
 
Jag kan ju säga som så här. Jag är inte "guds bästa barn" verkligen inte. Men jag vet vad som är rätt och fel.
 
Love it, hate it, whatever.. just enjoy it.
 

♡Linnéa&Théo♡

🎀 Forever strong, Never give up 🎀

RSS 2.0