Nu är det dags..

Jaha ja, då vare ett tag sen sist man va här inne då. :P Jul åh nyår va faktiskt det bästa på så många år. Bortsett från då jag va med mina små ögonsten Linnéa åh Théo. En jul åh nyår som jag sent kommer att glömma faktiskt. Tack alla inblandade, ni vet vem ni är ! <3
 
Har väl inte direkt hänt så mkt, men ändå mkt ändå.. Att få höra vissa saker av en viss person, de va fan som att få sig en redig jävla käftsmäll. Om inte 100 ggr värre. Har mått skit vissa dagar/nätter, åh såfort ja tänker på de så blir de inte bättre, men de är tur det finns dom som faktiskt fått mig på såå mkt bättre humör åh andra tankar. 
 
Är så jävla lyckligt lottad att jag har vissa personer i mitt liv, så det nästan skrämmer mig. Såna som ni finns de fan inte många av. De är er man ska va rädd om. Många fattar inte vad dom har förens det är försent. Men jag vet vad jag har åh är jävligt tacksam för de ! Jag har gjort ett stort misstag och förlorade en jag älskar. Men lär man sig verkligen av sina misstag ?! 
 
Jaja, nog snackat om det.. 
 
Satt och läste igenom en konversation på fb och hittade en åh annan bild. Bla på Nova då hon precis kom hem till oss. Såå liten, min fina lilla vovve. Kom ju en åh annan tår då jag gick igenom de.. Lycka ! =)
 
Har blivit som alla andra ?! Har skaffat mig ask.. haha Den som ha tråkigt kan ju skriva nått där: Nathaliebing 
 
Såå... till den "stora" saken nu då.. Nu på fredag (den 16.e) så beger jag mig söder ut ! Som ja kommer att sakna alla här uppe i norr.. <3 
 
Nova 8 veckor <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I was just your !
(Gammal bild..)
 

♡Linnéa&Théo♡

🎀 Forever strong, Never give up 🎀

RSS 2.0