18/7 - 30/7

Va ju ett tag sen ja skrev nu.. 
 
Resan till Kvissle gick bra.. Myste med Nova och hade de som vanligt alltid lika trevligt med K. Dagens efter gick ju resan mer eller mindre åt helvete. Förseningar och allmänt drygt. Minst en timmes försening. Fick skjuts från Stockholm hem till mamma och skönt va ju de. Jag och Doris gick raka vägen in och la oss. På morgonen så väcktes jag av syrran, som jag inte ha träffat på jag vet inte hur länge sen. Mamma kom in och surrade lite och sen stack allihopa, medans ja somnade om ca en timme. 
 
Tänkte jag skulle försöka få lite färg och ligga och sola och bada. Men inte fan gick ja nå färg.. Har varit ute och gått massa promenader med hundarna och sprungit med Zeta. Klippt gräsmattan, fixat åh donat hemma, badat, myst och lekt med ungarna och mkt mer än så =) 
 
När mamma kom hem så har vi fixat åh donat lite, vars nere i stallet och städat, hämtat hem hästarna från sommarhagen, sen ha jag varit ute och "rastat" juvelen. 
 
Telefonjäveln gick mig på nerverna så jag lärde han åh flyga den saten.. Det slutade inte så bra för han, så jag skaffa mig en ny. Blev en samsung den här gången. Den får duga tills ja hittat den rätta ;) 
 
I skrivandes stund så sitter jag här och kollar på ungarna och Doris när dom ha bresat ut sig i hela sängen. Hur fan ska ja få plats ;) Ska alldeles snart gå kolla på film med syrran/orna och en kompis till en av dom, Eller om ja försöker få lite plats i sängen och sova, det återstår och se. Klockan är snart 23, så de kanske är lika bra åh sova lite. Har ju varit så sjukt jävla varmt så de knappt gått åh sova.. Ska jobba igen den 6/8.. Som ja skrivit tidigare så hoppas ja att nästa månad går riktigt fort. Nä lägga upp lite bilder så kanske ja kan sova sen, elr film. PoK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡Linnéa&Théo♡

🎀 Forever strong, Never give up 🎀

RSS 2.0